Link til booking siden
Til forsiden af booking.uu.kk.dk
Link til login siden
Udskriv siden her
Link til kontakt siden
Link til siden med ofte stillede spørgsmål
Forældremøde i Moltkes Palæ
Tilbage

Dit barns fremtid begynder med en ungdomsuddannelse. Og uanset om der er kort eller lang tid til, at din søn eller datter skal vælge uddannelse, kommer du til at have en vigtig rolle.


UU-København, Håndværkerforeningen København og Ditbarnsfremtid inviterer til et lidt anderledes forældremøde i Moltkes Palæ, fordi vi gerne vil inspirere dig til at blive dit barns bedste vejleder. Og du får en unik mulighed for at møde arbejdsgivere, vejledere, unge under uddannelse og repræsentanter fra DTU og KEA i de smukkeste omgivelser.


Kom til eventen i Moltkes Palæ og få indspark til, hvordan du kan støtte dit barn i at træffe et reflekteret uddannelsesvalg. Vi skal både høre oplæg - og i dialog med arbejdsgivere og unge som er i gang med en erhvervs- eller videregående uddannelse. Og du får noget med hjem, som kan sætte gang i samtalen omkring uddannelse, for det kan være lidt af en øvelse at tale om uddannelse med en teenager i mere end 2 minutter.


HVAD TID?

Ankomst lidt før kl. 17:30 anbefales, da vi serverer sandwich kl. 17:30. Direktøren for Håndværkerforeningen København, Christoffer Susé, byder velkommen kl. 18:00 og runder arrangementet af kl. 20:00. Man kan ikke ankomme efter kl. 18:00, da oplæg og dialoger kræver deltagelse fra start til slut. 

Moltkes Palæ

Afholdelsesdato:14-01-2019
Tidspunkt:kl. 18:00
Til:

kl. 20:00

Afholdesessted: Moltkes Palæ, Dronningens Tværgade 2, 1302 København K
Tilmelding fra: 29-11-2018
Tilmelding til: 14-01-2019
Gå til tilmeldingsside
Her er du: booking.uu.kk.dk > Arrangementer